Trainingen

Het gebruik van het FlexDex instrument heeft een (korte) leercurve die nauwgezet doorlopen moet worden om het maximale potentieel van het instrument te benutten. U kunt al kennismaken met de oefeningen om het gebruik van FlexDex aan te leren door de trainingsvideo’s op de website te bekijken. De training bestaat uit twee dagdelen waarin u vertrouwd raakt met de robotische functionaliteit van FlexDex.

Er is een speciale introductie aanbieding waarbij de trainingen kosteloos worden aangeboden. Via onderstaand formulier kunt u een trainingsdatum aanvragen die u het beste uitkomt. Nadat u het formulier heeft ingestuurd ontvangt u een ontvangstbevestiging per e-mail, daarna wordt er contact met u opgenomen over het verdere verloop van de training.

De voorwaarden voor deelname aan de kosteloze FlexDex training is naast de inschrijving, een referentienummer voor de aanschaf van 9 instrumenten. De reden dat wij u dit vragen is dat wij u meteen na de training een 9-tal instrumenten toesturen zodat u direct kan starten in uw ziekenhuis en daarmee vlot de leercurve doorloopt. Uw inschrijving is definitief indien er een referentienummer van uw inkoopafdeling bij ons bekend is. Indien gewenst kan het Alphatron Surgical team u ondersteunen in het aanvragen van een referentienummer bij uw inkoop.

 

  Training aanvragen

 

 

  Heeft u ondersteuning nodig bij het aanvragen van een referentienummer van het ziekenhuis?
Zo ja, vult u dan s.v.p. onderstaande gegevens in van de afdeling Inkoop binnen het ziekenhuis.