Het Team

Het team van Alphatron Surgical vormt een uitstekende combinatie vormen waarbij kennis, kunde, netwerk en praktische ervaring verenigd worden. 

 

Hubert Prins

Hubert is een gastro intestinaal chirurg (niet praktiserend) met een jarenlange ervaring in chirurgische innovaties. Voor Alphatron Surgical is hij verantwoordelijk voor de opleiding en trainingen van de laparoscopische operateurs.

E-mail: hubert@alphatronsurgical.com


 

Maarten Triebels

Maarten is al meer dan 25 jaar werkzaam in de medisch endoscopische industrie. Voor Alphatron Surgical is hij verantwoordelijk voor de strategische  sales en marketing in alle landen waar Alphatron Surgical actief is.

E-mail: maarten@alphatronsurgical.com


 

Harald Verloop

In de afgelopen 17 jaar heeft Harald Verloop gebouwd aan een succesvolle medische onderneming (Alphatron Medical). Voor Alphatron Surgical is hij verantwoordelijk voor de algemene en operationele zaken. 

E-mail: h.verloop@alphatronsurgical.com


 

Niek Beukema

Niek is al meer dan 15 jaar werkzaam in de medisch endoscopische industrie. Voor Alphatron Surgical is hij verantwoordelijk voor de sales en marketing in België.

E-mail: niek@alphatronsurgical.com

 


 

Susan de Bruin 

Susan de Bruin werkte zes jaar lang als operatieassistente, totdat ze in 2016 de overstap maakte naar het bedrijfsleven. Bij Alphatron Surgical is zij als accountmanager verantwoordelijk voor de contacten met klanten in Nederland.

E-mail: susan@alphatronsurgical.com